Skip to main content

pergi menyepah

dari yg berjiwa sgt tulus


salam.
ok,sgt diakui mse blk haritu ida ade sikit tensi0n
tp ida sndri kurg pasti npe
ahah..
then,
sabtu bwkla amin n mia outing
naek bus..lagi.
nie haa..tgh tggu bus.
tp xkesah pn.
ktrg g bersepah kt slh sebuah sh0ping komplex
mmg k0mplex.
mcm3 ade.
actlly nk maen boling je
n nk bli brg ida cket.
tp tataw mne dtg org ramai3
penuh tmpt boling tu.
c0p sampai 3name
pnye byk name kt waiting list tu,
sampai xsampai3 name kami
haiz..
dgn pasrahnye kami g mkn
--pdhl pnt3 aku masak kt umah,xnk plak drg nie mkn--
then,mane pegi hal nk beli brg..
ida sndri yg lpe.
huh.
kami g maen kt detona.
abes sampai rm20 bla3..
nie ha hasilnye.
lagi..
dan..
juga..
hah.terangkat kau!
lastly,ida jugak yg tade pic nk amek
toilet pn jdla..
nie mse tgh tggu mia memBUANG
sgt berkenan kt cermin toilet tu.
hahah <<--tipu! ok. end.

dan masih cuba memahami diri.

Comments

-nadhirah ar- said…
nur...amik gamba orang tengah tertonggeng-tonggeng...


ish....

haha...
-sha- said…
hahah.ana mmg ske amek pic org t0nggeng3 nie.heh.

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house