Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

cuti bermanfaat

haha tajuk skema.
saya baru pulang dari melaka.
penat sampai tahap dah-tak-rasa-kaki-sendiri.
tapi best sgt3.
siapa nak lawat melaka in detail,
saya boleh jd tourist guide ye hehe..


[ape pun, terima kasih kerana menunggu penuh rindu. saya juga sangat rindu.]




p/s: aku ckp tu kt kau laa.. memang kau tunggu aku pun kankan? haha..:P

[klik ini untuk kau]

mendapat soalan pecah jantung

sabtu. hari cuti semua orang. mari kahwin. ehh salahh mari pergi kenduri kahwin. list kenduri yang begitu panjang berjela tapi kami pergi satu kenduri je - najihah abdul muhaimin. umur 20 tahun. pernah setadika dengan saya. masa kecik dia pernah jatuh kerusi ke apentah sampai darahdarah. tu je saya ingat. tapi saya nak bagitau, maknanya dulu dia lagi nakal dari saya. saya cuma pernah main tampaltampal kertas kecik3 dekat kasut cikgu tadika sampai penuh sebab nak tolong buat hiasan masa tu nak dekat3 hari anugerah gemilang tadika, cakap pasal jamb** masa cikgu tanya soalan bermula huruf 'j' dan borak ramairamai dengan kawan masa tengah sujud solat dhuha kalau taksilap. itu je saya buat. taknakal macam najihah pun. tapi tadi dia kahwin dulu. lagi awal dari saya. ohh syahdu betul lagi3 bila dapat soalan tepek macam nie; NAAAA: kak, bila lagi? saya: senyum je.. NAAAA: akak xmarah ke kak jie (najihah) dah langkah bendul nie? saya: senyum lg manis sambil menahan diri dari membelasah si tu…

macam jendol punye nenek

sekarang saya ade sindrom gatal hidung dipagipagi hari.rasanya resdung saya dah kembali. gatal sampai terpaksa garu hidung. pernah? garu, garu, garu.. tenyeh, tenyeh, tenyeh.. pedih. sampai hidung merah, lukaluka. itu pun masih gatal lagi. masih kena garu lagi. garu lagi, garu lagi, lagi garu.. dan ummphh, lega.
+++
+++
+++

memang setiap pagi saya akan pasti mendapatkan kejayaan melombong hidung melalui teknik penggaruan. terimakasih.

p/s: haa engkau tu takpayah la poyo nak geli. macamla kau takpernah korek hidung, kn. cett.

please la wehh

.gambar rembat kt haji google.
tolongla sikitt wehh.orang kate buat tu buatlaa.. jangan jadi degil. saya memang macam ni. kalau taknak saya macam ni, jangan buat saya jadi yang tahu itu haihh..
nasib baik aku suruh pakai sweater je. biar peluh sikitt. kalau aku ade kat situ memang aku balut kau dengan selimut, sarungkan stokin + tampal cool fever. dah, pergi tido! aku risau banyak ni.


p/s: sebab aku sayang. ok.

saya takmahu jadi besar.

sebab bila saya jadi besar, saya kena bawak kereta sendiri pergi manamana. takde siapa nak tolong ambilhantar macam princess lagi. takde siapa nak kesian dengan saya kalau saya balik lambat.. tolonglah faham, saya taknak kereta. saya nak kereta dan driver hahah
rentetan gambar3 disebalik saya sudah besar.


.dinner @ pizza hut, semua ada.

.tukang bawak boat @ X-REK, PD.

.bersama yang besar tapi belum kahwin lagi.
.pakwan and cikmok.
.flower girl haha @ kenduri kakyatt.
p/s: bukan besar- gemokgedempoltendangmasukgol tu..