Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

seringgit.

fuhh fuhh penat.
salam. tadi kawan saya call, dia jadi guru sekarang ni. kat sebuah sekolah rendah. kawan saya mengadu murid asyik taktumpukan perhatian dalam kelas. lebihlebih lagi yang lelaki. kawan saya sampai menangis taktahu nak buat apa.

saya pulak sekarang sedang berbizi menjual cupcakes secara lelong di SRI Hira' Batu Belah. *hihi* harihari hantar adik, amek adik. bila fikir balik. ishh memang meleleh minyak saya. jadi saya kuatkan semangat bancuh bakar cupcakes setiap 3, 4pagi. sambilsambil hantar & amek adik tu, bolehla collect duit poket.
........................................................................................ tapi bukan tu nak cerita sebenarnya.
cerita saya adalah tentang tactic. setiap pagi & tengahari saya jual cupcakes. letih woii.. tapi saya enjoy. ;P disamping collect pocket money, saya seronok melayan budakbudak. hilang stress.
saya panggil budak dengan suara perlahan sebab saya segan, sambil buat muka malumalu tapi asyik senyum je kekonon. lepas tu cakap &…

sorry sikit

dear readers..
sorry aku lama x update blog.
sekarang aku busy sikit dengan kerja.
sape nak buat part time dengan aku adalah digalakkan. :)
cakap banyak malas. tengok sini.
p/s: readers aku memang "RAMAI" aku tahu..