Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

made in Syria

salam'aleyk.
macam yang aku janji sebelum nie.
nie gambar jubah3 terpilih & murah.
terhad untuk 25 helai je.
lambat, aku tambah caj kargo kapalterbang. ok?
jd sila jangan terhegeh3 lagi. cepat bertindak.

1. abaya tawakkal;
kod A 01, A 02, A 03, A 04, A 05 ada zip/ butang tengah3 (depan)


kod: A 01 warna: hitam
kod: A 02 warna: hitam warna corak: pink (leher, tengah, lengan)

kod: A 03 warna: hitam warna corak: merah (leher, tengah, lengan)

kod: A 04 warna: hitam corak: manik putih (tengah, lengah)

kod: A 05 warna: hitam
corak: manik putih (leher, tengah, dada kiri, lengan)


kod: A 06
warna: hitam
corak: hitampinkcoklat (leher, tengah, lengan)


kod: A 07
warna: hitam
corak: apentah (pinggang kiri)



kod: A 08
warna: hijau
corak: warna bersekutu (leher, lengan)
*warna lain: pink, purple*


kod: A 09
warna: hijau
corak: xtau nama (warna bersekutu)
semua berharga RM90 untuk sehelai. --xtermasuk caj penghantaran. terdapat dalam saiz S, M, L, XL, XXL. sape nak order, deposit RM50 ke; akaun Maybank Cik Nurshahida binti Zaini 1…

berhenti buat cerita.

satu.
salam. alhamdulillah aku sihat kat sini. (walaupun kau xde tanye aku btau je)

so far, semuanya ok.
daurah aku dah habis. ahad nie amek result.
inshaAllah semua ok..:)


dua.

alhamdulillah jugak, sekarang aku dah jadi model megi sambil pakai kain sebab tiba3 ada org dengki tgk aku jalan3 pakai baju ngan sua xpakai kain macam dia.
(aku anggap dia jeles tgk aku jelita sangat. uhh~)
aku nasihatkan kau berhenti lahh buat cerita palsu lagi kak oii..



tiga.
ohh nie ade gambar aku nak upload,
besfren nina kt sini.
kuda nie memang cukup suka bersiar3 atas jln raya. da la lawan arus kereta. aku macam nk tembak peluk. tp nina mcm batak. seronok gile hahah!!

empat.
mia buat kelakar pulak masa chat tadi.

aku: mia tgh chat dengan maklang ke?
mia: maklang mana?
aku: maklang ton la, sengal!
mia: x, tgh chat dengan siti zawiyah abd rahman.
aku: siti zawiyah tu la maklang!! arghh!!!
mia: ooo.. mana la mia tau. mia main chat je..

ohh mia sengal berganda!

lima.
pengumuman awal, jubah dari syria.
sape nak tempah. tinggal offl…

siapa salah?

Bila kau tengok perempuan dengan lelaki couple, itu normal. Bila kau tengok, perempuan couple dengan lelaki lepas tu kena marah, pun normal. Bila kau tengok perempuan atau lelaki couple sejenis, itu pun dah jadi normal tapi bila kau tengok couple sejenis nie tak kena marah, tak kena tegur.. aku dah xrasa normal dah weh. Rasa luar biasa betul nihh.

Macam mana ni?? Ade sape3 nak jawab? Aku keliru betul nie.