.anakku bukan anakmu.

Tuesday, March 22

made in Syria

salam'aleyk.
macam yang aku janji sebelum nie.
nie gambar jubah3 terpilih & murah.
terhad untuk 25 helai je.
lambat, aku tambah caj kargo kapalterbang. ok?
jd sila jangan terhegeh3 lagi. cepat bertindak.

1. abaya tawakkal;
kod A 01, A 02, A 03, A 04, A 05 ada zip/ butang tengah3 (depan)


kod: A 01
warna: hitam
kod: A 02
warna: hitam
warna corak: pink (leher, tengah, lengan)

kod: A 03
warna: hitam
warna corak: merah (leher, tengah, lengan)

kod: A 04
warna: hitam
corak: manik putih (tengah, lengah)

kod: A 05
warna: hitam
corak: manik putih (leher, tengah, dada kiri, lengan)


kod: A 06
warna: hitam
corak: hitampinkcoklat (leher, tengah, lengan)


kod: A 07
warna: hitam
corak: apentah (pinggang kiri)



kod: A 08
warna: hijau
corak: warna bersekutu (leher, lengan)
*warna lain: pink, purple*


kod: A 09
warna: hijau
corak: xtau nama (warna bersekutu)
semua berharga RM90 untuk sehelai. --xtermasuk caj penghantaran.
terdapat dalam saiz S, M, L, XL, XXL.
sape nak order, deposit RM50 ke;
akaun Maybank Cik Nurshahida binti Zaini
151520006741
sms ke +60122434626 atau offline message kat ym aku deeda89@yahoo.com;
1. nama kau
2. kod & saiz
3. no hp
4. email
5. tarikh, masa & lokasi pembayaran dibuat.
*sape xmaklumkan, burn deposit kau!*
2. Scarf Syria;
PERHATIAN: ini untuk membuka peluang perniagaan bagi yang mahu!
scarf syria borong.
1set (50 helai pelbagai warna): RM125
terhad untuk 6 set sahaja.
kalau nak,
deposit RM60/1set ke akaun Maybank
Cik Nurshahida binti Zaini- 151520006741
kemudian sms ke +60122434626 atau offline message ke ym aku deeda89@yahoo.com;
1. nama kau
2. berapa set kau nak
3. no hp
4. email
5. tarikh, masa & lokasi pembayaran dibuat.
*ulang suara. sape xmaklumkan, deposit burn!* --nada tegas.
tarikh tutup order 31mac. lepas dari tu aku xblh tlg.
aku balik malaysia 10april, boleh collect jubah selepas tarikh tu.
p/s: aku dapat scarf nie murah. aku tengok kat malaysia RM5, RM6 sehelai. aku jual kat kau rm2.50 je sehelai. ni bisnes tolong rakyat nie..:P

p/s lagi: sape lambat dari limit @ nak order lebih dari limit,
aku tambah caj kerja+kargo RM30 je sehelai.

1 comment:

Anonymous said...

tak nak tempah...tak best...hahaha.. gurau2..