Skip to main content

made in Syria

salam'aleyk.
macam yang aku janji sebelum nie.
nie gambar jubah3 terpilih & murah.
terhad untuk 25 helai je.
lambat, aku tambah caj kargo kapalterbang. ok?
jd sila jangan terhegeh3 lagi. cepat bertindak.

1. abaya tawakkal;
kod A 01, A 02, A 03, A 04, A 05 ada zip/ butang tengah3 (depan)


kod: A 01
warna: hitam
kod: A 02
warna: hitam
warna corak: pink (leher, tengah, lengan)

kod: A 03
warna: hitam
warna corak: merah (leher, tengah, lengan)

kod: A 04
warna: hitam
corak: manik putih (tengah, lengah)

kod: A 05
warna: hitam
corak: manik putih (leher, tengah, dada kiri, lengan)


kod: A 06
warna: hitam
corak: hitampinkcoklat (leher, tengah, lengan)


kod: A 07
warna: hitam
corak: apentah (pinggang kiri)



kod: A 08
warna: hijau
corak: warna bersekutu (leher, lengan)
*warna lain: pink, purple*


kod: A 09
warna: hijau
corak: xtau nama (warna bersekutu)
semua berharga RM90 untuk sehelai. --xtermasuk caj penghantaran.
terdapat dalam saiz S, M, L, XL, XXL.
sape nak order, deposit RM50 ke;
akaun Maybank Cik Nurshahida binti Zaini
151520006741
sms ke +60122434626 atau offline message kat ym aku deeda89@yahoo.com;
1. nama kau
2. kod & saiz
3. no hp
4. email
5. tarikh, masa & lokasi pembayaran dibuat.
*sape xmaklumkan, burn deposit kau!*
2. Scarf Syria;
PERHATIAN: ini untuk membuka peluang perniagaan bagi yang mahu!
scarf syria borong.
1set (50 helai pelbagai warna): RM125
terhad untuk 6 set sahaja.
kalau nak,
deposit RM60/1set ke akaun Maybank
Cik Nurshahida binti Zaini- 151520006741
kemudian sms ke +60122434626 atau offline message ke ym aku deeda89@yahoo.com;
1. nama kau
2. berapa set kau nak
3. no hp
4. email
5. tarikh, masa & lokasi pembayaran dibuat.
*ulang suara. sape xmaklumkan, deposit burn!* --nada tegas.
tarikh tutup order 31mac. lepas dari tu aku xblh tlg.
aku balik malaysia 10april, boleh collect jubah selepas tarikh tu.
p/s: aku dapat scarf nie murah. aku tengok kat malaysia RM5, RM6 sehelai. aku jual kat kau rm2.50 je sehelai. ni bisnes tolong rakyat nie..:P

p/s lagi: sape lambat dari limit @ nak order lebih dari limit,
aku tambah caj kerja+kargo RM30 je sehelai.

Comments

Anonymous said…
tak nak tempah...tak best...hahaha.. gurau2..

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house