Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2017

Ocd berbalik

Siapa ada ocd kita geng. *sep!
-
Pernah baca/dengar ayat ni? Haha. Aku selalu dengar. Tapi tak pernah sep dengan orang. Because i am obviously non-ocd. 
.gambar langsung takda ocd. - K berbalik semula pada ocd. Aku suka organize everything accordingly tapi aku kategori yang tolerateable dan flexible macam ahli gimnas. Tetiba. Contohnya aku still boleh pakai skirt kemudian terjah masuk hutan cumanya tak berapa kena la sebab tak ikut tema. But i am still okay with that. Kalau kena kejar rimau aku keluar skill panjat pokok macam monkey la. Gituu. - Haritu aku berjalan dengan orang ocd. Orang ocd yang aku kenal yang betul ocd tak banyak pun sorang dua je mungkin yang betul ocd. Yang lain ocd di permukaan kertas survey atau quiz fb aje rasanya.
-
Yang ocd betul ni aku tengok memang sejenis tak boleh tengok benda senget/ terkeluar petak/ letak tak ikut label memang neat la aku punya charm handbag gantung terpusing sikit je dia dah tolong twist semula biar gantung tu nampak tegak kakaka. Kal…

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house