.anakku bukan anakmu.

Monday, December 27

cuti bermanfaat

haha tajuk skema.
saya baru pulang dari melaka.
penat sampai tahap dah-tak-rasa-kaki-sendiri.
tapi best sgt3.
siapa nak lawat melaka in detail,
saya boleh jd tourist guide ye hehe..


[ape pun, terima kasih kerana menunggu penuh rindu. saya juga sangat rindu.]




p/s: aku ckp tu kt kau laa.. memang kau tunggu aku pun kankan? haha..:P

2 comments:

nurazlin mohd said...

dah lame saye follow kamu..
bila kamu nak follow saya pula

T_T

-sha- said...

ala saya xpayah follow pun saya update je semua cerita3 kamu laa..:)