Skip to main content

lg satu...

huyaii..dgn baek hatinye,kak mun da tag ida.adoyaii...nah!nengok ah~


7 ciri wanita/lelaki idaman anda:
1) cun jasad au ruh
2) solehah
3) terima ida seadanya as kwn
4) rajin teman ida g blk tv
5) blh g usrah same2
6) ske gelak
7) ske kene cium kt pipi.hee...


7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup:
1) RASULULLAH s.a.w--i really mish diz guy.love him so much!--
2) ummi
3) ayah
4) abg alan...(the bestest bro in the world)
5) am--minat nk blasah die smpi lembik--
6) nurul
7) ayin


7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati :
1) Rasulullah s.a.w-rse nk peluk,cium tgn baginda.rindu sgt.really.
2) ayah-msti saat tu tbe2 rse nk mkn pizza.haha
3) ummi-rse nk jln mnje2 ngan ummi smbil peluk2.wahahai...r0mantiknye
4) abg alan-tgk ah adik gelakkn abg ble kalah maen boling t.haha
5) am-nk blasah ah.pe ag.hu~
6) nurul-rse bangge gle klu dpt jln ngan die pimpin2 tgn.mnje2 gitu.
7) ayin-rse blh tumpang cool skali dgn ke'cool'an die tu


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda:
1) Rasulullah s.a.w-raudhah.tmn2 syurga
2) ayah-rumah kite.ayah,balek2!!
3) ummi-mecca.j0m mi.nk g ngan ayah skali.sje nk kacau daun..hee~
4) abg alan-mesir ah.pe ag.kte g swim kt sg nil.lmbe sape dive plg dlm.he
5) am-court tinju.hahah!besh2
6) nurul-mane lg kn...klu bkn PAS.plg jauh pn mid.huu--pasrah gle--
7) ayin-bilik tv SAB

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda:
1) Rasulullah s.a.w-selawat n puji2an ntuk baginda s.a.w
2) ayah-nk blanje ayah kete baru.kete ayah da xbesh.hee~
3) ummi-nk bg umah besa2.ngan swimming pool.blh r0mantik2.hehu
4) abg alan-kasot sp0rt adik.kaler pink gitu.maw3??
5) am-dush!penumbuk.
6) nurul-kish kt pipi.mmuah.mmuah.haha
7) ayin-rem0te control ntuk astro.kukuku.

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan :
1) asma'ul husna
2) lagu skola hira'
3) lagu negaraku
4) lagu skola hidayah
5) lagu doa rabitah
6) lagu demi matahari
7) lagu alfatihah

Tag 7 rakan yang anda mahu mereka buat PERIHAL 7 ini
1) abg alan
2) am
3) kakDAMIA
4) kak tika
5) ern lagi..
6) asrul
7) kakak

Comments

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house