Skip to main content

sebuah keLEGAan~

bismillahirrahmanirrahim...
finally,akhirnye,atlast...siap pon blog ida.lega taw x!mane xnye..xtaw plak email deeda89@yahoo.com tu byk pr0b.smpi nk starting blog baru pn xleh.apedaa..tula padahnye,maen sign up jek ape2 acc0unt slagi blh.tr0k btl ida nie...ok,da dpt umah baru...blh ah cat br,wat wallpaper kt mne yg berdinding,ltk ayat 10o0 dinar ke,ayat qursi ke..(cm kt umah family ida..),pastu klu ade rzki p0st br yg besh n mengancam!hahah..(aku nie cm xblaja p'kataan laen.asek2 'besh') tp nk wat cmne...ida mmg besh...hahah! besh ouh~ok..pasnie ida akan try link dgn mane2 blog yg besh,berkenaan n berkenan.d0akn spye blog nie jd antara blog yg terbaek ntuk ida dan anda,wahai ummat...especially ntuk yg bergelar perempuan.hu.

Comments

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house