Skip to main content

sebenarnye suke ke xsuke nie??

salam...
br pas breakfast
tgh breakfast td terpk nk post

bnde yg ida suke,tp blh jd xsuke:

1. ida ske tit0q.tp jd xske ble mimpi bkn2...(mcm mlm smlm)
2. ske tgk cte.tp jd ske ble ending sdeh2..(rse cm nk koyakkn je cd tu)
3. ske buli mia(hahah).tp jd xske ble die nanesh melampau2 gedik(rse nk baling2 je die jauh2)
4. ske mkn nasik.tp jd xske ble nk senduk lauk,sudu lauk masuk dlm mangkuk kuah tu dlm2 pastu kne kotorkn sudu laen sbb nk amek sudu tu plak.
5. ida ske bg adiah kt org.tp jd xske ble mse nk bg adiah tu tgk2 da ade org laen bg adiah tu
6. ida ske call org.tp jd bengang sgt bile die org tu xnk agkt tepon sbb nk tit0q(rse nk g umah die pastu nk pukul2 jek)
7. ida ske buat baek.tp jd xske ble ida silap sket nnt bnde baek yg ida buat tu diungkit.
ie:"haa,nie la fasi katibah kn..kjenye nk nyakat adik jek."
8. ida ske bdk2.tp jd xske ble bdk tu nanesh tgk ida mcm tgh tgk anak dinasour je lagaknye.
9. ida ske coklat.tp jd benci coklat ble lps mkn jek tros nk cirit.
10. ske btl tgk katun.tp jd xske ble lukisan dlm 1 katun tu ade mcm2 dimensi.
ie:KAPPA MIKEY kt tv9(baek korg jgn tgk!wat penin pale jek)
11. ida ske syg salman.tp jd xske die ble dpn ummi...(he's better than me in front of ummi)


sha: dah r weh,mls aku nk pk pebende lg nk ske.rse cm sume bnde besh aku ske.haha~korg pn kn3??

Comments

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house