Skip to main content

Lahanat yang di Laknat!

Rasulullah s.a.w. pernah
menghitung orang-orang yang diLAKNAT di dunia ini dan disambutnya juga oleh
Malaikat,
diantaranya ialah
Lelaki yang memang oleh Allah dijadikan betul-betul Lelaki, tetapi dia menjadikan dirinya sebagai perempuan dan menyerupai perempuan;
dan yang kedua,
iaitu perempuan yang memang dicipta oleh Allah sebagai perempuan betul-betul, tetapi kemudian dia menjadikan dirinya sebagai Lelaki dan menyerupai orang Lelaki (Hadis Riwayat Thabarani).

Justru itu pulalah, maka Rasulullah s.a.w melarang Lelaki memakai pakaian yang dicelup dengan 'ashfar (zat warna berwarna kuning yang biasa dipakai untuk mencelup pakaian-pakaian wanita di zaman itu).

Jadi, ape yang tv3 macam haramjadah d0k siarkan berita mintak penyepak simpati untuk maknyah kedauh itu?



P/s: Haishh dunia dah taksabar mahu kiamat..

Comments

ana said…
Haha. bak kata mel jadi laki tak hensem jadi pompuan tak lawa. ;D


Walawey lagu kau !
-sha- said…
haha betulla tu. Berbelah bahagidarabtambahtolak. Xtau nk pilih yg mana, pink lady menjadi idaman haha.

Lame dah lagu tu ok.
Anonymous said…
haha btol2.
boleh lak aku terbukk byk folder makhluk2 itu.
adeh mngucap aku douh.
gelak guling2 jgn ckplah.
JDI POMPUAN X LAWA JADI LAKI X ENSEM.
-sha- said…
kantoii kau simpan folder mereka. cett.

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house