.anakku bukan anakmu.

Saturday, August 21

Jangan berhenti, toma'ninah takpe.

Belajar 5minit, videos 1jam.
Assignment 5minit, movies 5jam.
Sesungguhnya laptop ini memang membawa kemerbahayaan yang melampau.
Tapi saya currently sedang berpegang dengan ayat ditajuk.
Jangan berhenti, toma'ninah takpe.
(woii nie ayat aku, nak cilok buat footnote la ngek.)

Apepun,
Selamat ber-Ramadhan.
Selamat ber-ROQ.
Selamat ber-samasama yang berilmu.

.nie haritu aku balik bukak puasa dengan mereka kat restaurant mo'men.
klik gambar untuk tumbesaran

p/s: memang saje aku bold-kan ayat tu walaupun kena pangkah sebab aku nak bagitaw jugak plagiarism itu salah disisi undang3 jalanraya

2 comments:

nur hidayah said...

uh nk buka same2

-sha- said...

j0m. Planla. Sgmt dah ade papach0pmamagrill tau. Nnt nk buka sicretrecipe lak. Mai laa..