Skip to main content

da'ie die.

Do not sit
idle, for indeed death is
seeking you.
[Hasan Al-Basri]

p/s: br pulang dr Qiam dgn adik3. Nnt aku upload gmbr..<3

Comments

Popular posts from this blog

Aman

Sejak awal january 2018 aku jual tudung ni. Instant soft denim. Alhamdulillah pakai fbads bolehla laku min 15 helai setiap hari. - Aku fikir camna aku nak increase sale lagi tapi dalam masa sama masih dapat luang masa lebih untuk keluarga. - Off data? Mustahil. Camna customer nak reach aku kalau aku off data. Buat jadual? Sama juga. Ada anak kecik kalau kau jadual camna pun akhirnya masa kau akan terdrag tanpa sedar sebab jadual masa makan belum tentu anak nak makan. Kang kau mula spirit nak buat kerja masa tu dia mintak makan. Masa dia membuang pun bukan boleh estimate tepat. Kadang betul lepas makan dia dah berak. Kalau x, 2 3 jam kemudian. Habis apa guna jadual engkau? Haha. - So lepas sebulan lebih aku figure sesuatu. Know what, aku deactivate fb dan ig. Surprisingly yes that was my biggest time dragger.  - Dah seminggu aku tak tgk ig dan fb. Memula rasa awkward. Macam kosong. Macam kau nak buat apa eh dengan phone kau masa takda customer text. Eh buat apa lagi inilah masa untuk …

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

yang berpenat lelah

salam.maybe post kali nie nmpk sgt yg ida "konon2" bz (wpn lbh bz untuk tit0q dari study.heheh)
tp xkesahla..nk p0st jgk!nie snanye sbb sgt t'kesan dgn jase2 besh adik n kakak2 ida nie..huu~thanx a lot ktk.nur n k.ieqa sbb da gile pnt ntuk KBM smpi sakit2 per0t,bdn,otot,dll...thx yg berlot-lot jgk ntuk hajar sbb b'jaye watkn akak gelak smpi nk pecah per0t wpn hakikatnye sgt tensi0n.n tahniah sbb b'jy sabar dgn akak dlm menyiapkn 'botol nisan' nie..
dan menghasilkan kubur baby (yg k.s0dd kate sh0mel) nie..huuu...seram la jgk d0k dlm f0n akak lame2.heh.(snanye farid--chef wan-- xbg amek gmbr.tp skati ah.pnt org buat..huu~ )


kepada sume..blh la amek pgjrn.wpn ini sekadar simulati0n,tp hakikatnye ia pasti b'laku.bile,dimana,mcmne perginye kite..wallahu'alam.jd..b'sedialah!!!



p/s:ntuk KBM2 KL n Johor yg pasni xjmpe 'kayu nisan'..blh carik ida or hajar untuk mntk buatkn 'botol nisan'.p'hasilan 'botol nisan' adlh b'by…