.anakku bukan anakmu.

Monday, November 30

XREK postoss..

dari yg berjiwa sgt tulus

jalan3 di belog sekalian manusia selepas pulang dari bermandi di seming-pool.

puan koyatt dah post laporan xrek tuh. pergi baca
[sini]

ohh dan budak besar yang sebenarnye xbesar3 pun lagi ni
[penghulu]


tang pengajaran memang sentap kot. sangat perasan ye kamu?? bgs.

1) semangat dari para peserta- kami yang kendali prog pun penin pk camne nak bagi korang semangat. ish3..
2) fc kurg ramah- err.. mungkin sebab fc takde actual group kot. (ahh alasan lah tu) jd nk beramah cuma mse game3 je la.
3) takde sesi muhasabah dengan ahli kumpulan- ni akak pun pasan. tapi tu la.. time management dikkk, pentinggg.. hehh.
4) belum dapat sijil penyertaan- err.. somebody, plish jwb..:P
5) peserta cam belagak- tau xpe. kami tacink betul. sob3.. ohh gedik betul! tapi tu lah, kalau belagak.. sendiri rugi-->penghulu kate.
6) mungkin kena tambah aktiviti kerohanian- akan diusulkan. tapi rasenye every activity tu dah ade keROHanian sendiri. cuma kene bukak simpulan. cari yang tersiratlah kott. baru adventures. hehh.

p/s: gambar?? nanti lah nanti..:P

dan masih cuba memahami diri.

4 comments:

aspirasiku~ said...

ahaha.. btol2.. mmg stiap aktiviti ade terselit kerohanian.. tapi x semua terkesan.. hek3.. tpi saya suke xrek!

-sha- said...

ohh saya pun suka xrek..:)

::Damia:: said...

saya suka pak wan.. ^_^

-sha- said...

nak jadi makmakmak wan x?