Skip to main content

XREK postoss..

dari yg berjiwa sgt tulus

jalan3 di belog sekalian manusia selepas pulang dari bermandi di seming-pool.

puan koyatt dah post laporan xrek tuh. pergi baca
[sini]

ohh dan budak besar yang sebenarnye xbesar3 pun lagi ni
[penghulu]


tang pengajaran memang sentap kot. sangat perasan ye kamu?? bgs.

1) semangat dari para peserta- kami yang kendali prog pun penin pk camne nak bagi korang semangat. ish3..
2) fc kurg ramah- err.. mungkin sebab fc takde actual group kot. (ahh alasan lah tu) jd nk beramah cuma mse game3 je la.
3) takde sesi muhasabah dengan ahli kumpulan- ni akak pun pasan. tapi tu la.. time management dikkk, pentinggg.. hehh.
4) belum dapat sijil penyertaan- err.. somebody, plish jwb..:P
5) peserta cam belagak- tau xpe. kami tacink betul. sob3.. ohh gedik betul! tapi tu lah, kalau belagak.. sendiri rugi-->penghulu kate.
6) mungkin kena tambah aktiviti kerohanian- akan diusulkan. tapi rasenye every activity tu dah ade keROHanian sendiri. cuma kene bukak simpulan. cari yang tersiratlah kott. baru adventures. hehh.

p/s: gambar?? nanti lah nanti..:P

dan masih cuba memahami diri.

Comments

aspirasiku~ said…
ahaha.. btol2.. mmg stiap aktiviti ade terselit kerohanian.. tapi x semua terkesan.. hek3.. tpi saya suke xrek!
-sha- said…
ohh saya pun suka xrek..:)
::Damia:: said…
saya suka pak wan.. ^_^
-sha- said…
nak jadi makmakmak wan x?

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house