Skip to main content

dear BACINku

dari yg berjiwa sgt tulus


dengan sopan santunnye aku gelarkan kau bacin
sebab aku tak nak kantoikan siapa nama sebenar kau.
untuk pengetahuan kau, geng dot(ie: geng.zynoe, geng.charp,etc.)
telah membuat persepakatan mengutuk kau sumpah tak tipu.
ini adalah kerana kau telah membelakang dan selalu mengenTEPIkan kami.
aku sangat tacink sumpah tak tipu (lagi) kat kau sebab kau selalu anggap
kami tidak ambil peduli tentang kau padahal kami sangat care oh baik gila kami.
tentang kes kau dan dia tu, kau tak bagitahu kami dulu.
kau memang suka mengentepikan kami kan?
kau memanglah.. btl lah nama kau bacin. sebab kau memang bacin.
ok fine, kami tak penting untuk kau kan??
dah lah masa kau KON-FACE (muka kon) kau tak bagitahu kami.
kot3 lah kami boleh tolong ayatkan untuk kau.
lepas dah dapat result..
kami orang keberapa ribu yang kau bagitahu tah, aku tak tau.
kau memang sampai hati kan??
lepas tu apetah tadi kau guris lagi hati aku nie.
ohhh tak sanggup nak INAT dah.
by the way, kau si bacin!
jangan lupe kejut aku esok.

p/s: ok korang.. sile jangan buang NTA-NTA-NTA sekalian takot next sem korang repeat hahah.


dan masih cuba memahami diri.

Comments

zynoe said…
sedih bila diketepikan.
tak mintak jd org pertama yg tau, tp bkn org yg terakhir meanwhile kite salu utamakan die dlm semua hal.

kan ?
heheh..
aku xtao laa korang...
tp kat aku die ade cte dah mse tgh mkan smlam....
kt blik tv zmrud...
zynoe said…
petanda kami dianak pungutkan ahahaha.
-sha- said…
zynoe: ye. sgt ramai black ship.

the tale of teruterubozu: oh kau sgt hebat krn bisa mengerti dia.uh uh uh.

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house