.anakku bukan anakmu.

Friday, November 13

dear BACINku

dari yg berjiwa sgt tulus


dengan sopan santunnye aku gelarkan kau bacin
sebab aku tak nak kantoikan siapa nama sebenar kau.
untuk pengetahuan kau, geng dot(ie: geng.zynoe, geng.charp,etc.)
telah membuat persepakatan mengutuk kau sumpah tak tipu.
ini adalah kerana kau telah membelakang dan selalu mengenTEPIkan kami.
aku sangat tacink sumpah tak tipu (lagi) kat kau sebab kau selalu anggap
kami tidak ambil peduli tentang kau padahal kami sangat care oh baik gila kami.
tentang kes kau dan dia tu, kau tak bagitahu kami dulu.
kau memang suka mengentepikan kami kan?
kau memanglah.. btl lah nama kau bacin. sebab kau memang bacin.
ok fine, kami tak penting untuk kau kan??
dah lah masa kau KON-FACE (muka kon) kau tak bagitahu kami.
kot3 lah kami boleh tolong ayatkan untuk kau.
lepas dah dapat result..
kami orang keberapa ribu yang kau bagitahu tah, aku tak tau.
kau memang sampai hati kan??
lepas tu apetah tadi kau guris lagi hati aku nie.
ohhh tak sanggup nak INAT dah.
by the way, kau si bacin!
jangan lupe kejut aku esok.

p/s: ok korang.. sile jangan buang NTA-NTA-NTA sekalian takot next sem korang repeat hahah.


dan masih cuba memahami diri.

4 comments:

zynoe said...

sedih bila diketepikan.
tak mintak jd org pertama yg tau, tp bkn org yg terakhir meanwhile kite salu utamakan die dlm semua hal.

kan ?

the tale of teruterubozu said...

heheh..
aku xtao laa korang...
tp kat aku die ade cte dah mse tgh mkan smlam....
kt blik tv zmrud...

zynoe said...

petanda kami dianak pungutkan ahahaha.

-sha- said...

zynoe: ye. sgt ramai black ship.

the tale of teruterubozu: oh kau sgt hebat krn bisa mengerti dia.uh uh uh.