Skip to main content

GELAK

dari yg berjiwa sgt tulus


hepi eid adha--LAMBAT ko ida!
banyak binatang korban.
kambing. lembu. lembu. lembu.
lembu???
tengok lembu kene sembelih.
kata paklong, cuba adik3 bayangkan..
nyawa-ibu-ibarat-lembu!
mujur bukan ida pesertanya kalau tak mati gelakgolekgolek.

ohh.. teringat orang syagap pulakk.
syasyul+gagap = syagap.
katanya..
"lembuntnya lembu kucing nie"
bulu lah bongek!

ehh ingat jugak yang nie,
ayat asal: lebih 6 jam.
ayat syagap: pada 6petang lebih-pada lebih 6jam-6petang lebih-jam6 lebih-ehh ehh ehh
[sila rujuk beliau]

dan masih cuba memahami diri.

Comments

::Damia:: said…
salam..

dear koda!

kmu mmg cesz..

itu tsilap la..
word tu yg cm bgerak2, kejap kt dpn, kejap kt blkg..

apesal tah..
keretasorong said…
"pada 6petang lebih-pada lebih 6jam-6petang lebih-jam6 lebih-ehh ehh ehh"

ayat yg nih mmg payah nk paham..huhuhu


bahaya tul klu syagap dpn ko, siap masuk blog thn siap tulis sila rujuk beliau..

hahaha...

^_^
-sha- said…
koiya: dah syagap tu syagap jugak.. abeslah akak sumorang g lawat belog akak.. hahah~

rahman: yg syagap belakang aku pn kne bahan, ini kan pulak kt depan3. cubelah ko. hehh..

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house