.anakku bukan anakmu.

Friday, November 6

final yang tak final!

dari yg berjiwa sgt tulus



MATILAH KAU WAHAI SUBJECT3 SEKALIAN!hahah gelak kejam.
(samada aku yang mati sebab sangat baca buku atau subject nie yang mati sebab aku yang gatal tanak baca buku.)

kepada siapa3 yang tak wish all the best lagi kat ida baik wish sekarang sementara boleh.
nanti bile ida dah sentap, takyah rayu3 nak wish dah.

p/s: dah, aku nak sambung wat calalalalaloging *bolded word by: tapioca*
p/s again: sebab tu agaknye aku tak update blog sampai 2 bulan.
rajin sangatlah belajar kononnye padahal sebab tak bayar berokBAND tu haa..


.rindu sangat kat budak pelat nie.

dan masih cuba memahami diri.

No comments: