.anakku bukan anakmu.

Friday, November 6

untuk si gemok!

dari yg berjiwa sgt tulus

salam.
mintak maaf, saya memang akan berkasar dalam penulisan kali ini.
saya sesungguhnya sedang sangat-sangat-sangat-hyper-super-duper-sangat marah dengan orang yang gemuk dan hitam itu.
saya tidak suka beliau berperangai seperti tidak tahu malu.
maaf, bukan tidak tahu malu, tapi sesungguhnya memang tidak malu langsung!
jika dilihat luarannya, atau penulisannya di blog, (mahu saja saya linkkan url blognya disini) orang luar pasti tidak percaya dengan penulisan saya yang mengatakan tentang perangai buruk-hodoh-jelik beliau kerana sifatnya yang sangat bermukamuka-dan-cakap tak serupa bikin kononkonon baik itu.
saya sangat terkejut apabila dia mengatakan tentang perasaannya menyukai saya.
oh, saya tersilap taip.
perkataan sebenar luahannya adalah cinta yekk-yuck-bluek.
saya terusterusan-terangterangan-direct order menolak beliau.
ye, saya suka orang lain so what??
tapi encik hitamgemuk, kamu tak perlu untuk sebarkan kepada orang lain bahawa saya menunggu kamu hello sikit.
untung saya masih punya iman.
kalau tidak tentunya saya macam nak pergi jumpa kamu dan sepak perut kamu sampai berakberak lalu mati.
sangat ganas?? belum lagi..
selepas itu saya mahu bunuh satu keluarga kamu.
baru tiada yang merosakkan mood saya.
sedarsedarlah diri wahai encik gemukhitam!
saya benci kamu double-triple-hundred-liyen-liyen tahu!
sekian.

dan masih cuba memahami diri.

6 comments:

cahaya_ketenangan said...

salam syeida ku sayang..(wek~)
haha..
wah3..direct sungguh kamu ye..haha..lek2..byk2 istighfar..
syeida suke org lain eh?sape??(nak tahu gaksss.... :P)

-YuE

-sha- said...
This comment has been removed by the author.
anDi said...

ida suka sape?
ahak2.

bwk2 sabo la ida. meh kte tolong flyingkick kan bliaw. ehh tak tak..
haha. bertenang ye, tak baik kutuk2 org camtuh, hati manusia boleh berbolak berbalik kan? kerja Tuhan siapa tahu :)


jgn marah2 fokus on your final keyh! chaiyo`2

-sha- said...

yue: haha..
ala, yang tu la..
kan yue da tau da sape..
hahah~

andi: g lah flying kick. mcm berani sgt je. huhuh. moga hati ini terus teguh atas jalanNya.

Ruqaiyah Othman said...

ahaks..
sabo syida..

-sha- said...

ruq: mmg sgt sbr la jd kte post kt blog je hahah~