.anakku bukan anakmu.

Thursday, August 6

KBM oh KBM

dari yg berjiwa sgt tulus


salam..
sedang melangut mencari idea ntuk membesarkn farm
tbe3 ade yg add kt ym..
check3, ok mcm knl, ACCEPT.
end. abes cte psl yg add tu.
skrg nk cte psl KBM..
pernah ida ditanye

"anti stdy mne?"
"uitm jhr"
"tp ikot kbm kl?"
"mlenye kbm jhr"
"jd skrg nie kt kbm shah alam pulak?"
"ana xkesah mne3.. asal ade peluang, pegi je"
"jd skrg kbm mne?"
"KBMana3.."

KBM seksyen19..
ida nmpk ramai fasi baru..
tp ade kakak kate ade je fasi lame ida xpenah tgk.
ok xpe..
jd, nk knlkn la..
family KBM yg ade mse kt seksyen 19:
1. yang pegang mic mcm xnk lepas siap kalau blh nk nyanyi3 kt mic = kak nina. wan haninah namenye.. ustazah tu. tp xtaw cmne blh senget mc nk terbalik3 dah..
2. yang gile jage laptop sampai tetido3 pastu terbangun tros kunyah3 mknn = kak damia. dlu penah stdy sekampus and secourse ngan ida.
3. yang pelat huruf amende tah tp ske wat konon3 tere tu = chef wan. farid nme betulnye. tp rsenye klu pggl die farid pn die da xingt nk menyahut.. sbb asek pggl chef wan je.
4. yang kecik tp snanye da besa pasti pakai fon blackberi bile nk send email mse lps icapan md sabi = paklong. yang mse wat demi matahari kt stage pasti sikit lg nk jatih tu.. (sile pandai3 tuka huruf i menjadi u bile membaca tulisan berbold)
5. yang kecik pastu ske asek jd waris pastu semput = (kak??) ika. stp kali ade event, soalan yg die tnye.. "mcm mne nk g tmpt tu kak??" soalan lain die xblaja tnye lg..(mungkin??)
6. yang mse pg3 sebok pegang video camera pastu snap pic sane sini pastu ilang3 mcm chipsmore sbb mentang3 die da ade viva biru = kak zar. die pn penah sekampus secourse ngan ida tp die lg senior dr kak damia.
7. yang ade dtg sekejap mlm sblm KBM nk amek kak yong = pak kay
8. yang diambil oleh pak kay = kak yong LAH!
9. yang baik pastu ske wat poyo sambil type3 kt post nie = kak ada..:)

tu je kot.. ade lg ke?

p/s: harap yg xknl family sndri tu blh la update info kami kt sini..lalala~
p/s lagi: rindu pakngah+pak andak snanye nie..sob3!

dan masih cuba memahami diri.

2 comments:

::Damia:: said...

hahaha..

ngokngeks sgguh la kamu ni!

[0_o]


p/s: eh, ida.. ttiggal lg sorg la. pkcik ida yg ske nyebok tu..hak3!

-sha- said...

::Damia::: eh..a'ah la..asrul sori..gomen! eh, tp kte mmg tgh cte psl kbm kl je..even paklang pn xde. apetah lagi kak mimi atau asrul. lalala~