Skip to main content

hati krisis

Bangun awal, senyum-senyum-nangis. Gila sudah dia ni.
Setiap hari rindukan mereka. Tsk.


Nah biar gambar menceritakan betapa dia tu rindu.
Dia tu yang rindu, aku cuma tlg post je.


1. Charp, Zy, Ain

Nampaknya lepas nie dia pegi exam ambil gambar dengan meja-kerusi-dewan-slip exam je la. Tsk. 


...Pergi jalan3 pun sorang3 je.


2. Amel, Rozy (sekarang dah menjadi Ana)

Tak seronok laa dia kena pergi kelas sorang3 tak boleh main ambil3 gambar.  


3. Adik3 dia.



Hajar, temankan stay up study kt McD bila esok dia ada exam tapi nak tengok bola jugak.


...And ofcourse la budak3 bertuah yang dia sayang amat kat rumah tu. Huwaaaa!!!!

Salman dah makin busy kerja, sekarang dah pandai takcontact dia. Nanti nak pergi Mesir pulak.
Nina dah nak pergi Mesir hujung tahun nie sambung belajar tinggalkan dia.
Dila asyik busy pergi program sana sini dah nak habis coti sekolah nanti dah nak balik asrama. 
Amin bulan 1 masuk asrama, jadi budak Ma'ahad Tahfiz.
Mia dah nak kawin ehh ehh bukan, Mia je tinggal kat rumah nanti... :( 










p/s: Ok dah nak pergi sambung siapkan database.


Comments

Yana said…
Alololo meh meh jom aku teman kau pegi kelas amek gambar. Hahaha.
-sha- said…
Haha jomla. hilangkanlah kesedihan aku nie tsk tsk. ;(
hahaha. tacingtacing. tgh hormon mmg cenggini ;P
-sha- said…
Terimakasihla anda sangat memahami. Huhu.

Popular posts from this blog

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D