.anakku bukan anakmu.

Saturday, December 17

hati krisis

Bangun awal, senyum-senyum-nangis. Gila sudah dia ni.
Setiap hari rindukan mereka. Tsk.


Nah biar gambar menceritakan betapa dia tu rindu.
Dia tu yang rindu, aku cuma tlg post je.


1. Charp, Zy, Ain

Nampaknya lepas nie dia pegi exam ambil gambar dengan meja-kerusi-dewan-slip exam je la. Tsk. 


...Pergi jalan3 pun sorang3 je.


2. Amel, Rozy (sekarang dah menjadi Ana)

Tak seronok laa dia kena pergi kelas sorang3 tak boleh main ambil3 gambar.  


3. Adik3 dia.



Hajar, temankan stay up study kt McD bila esok dia ada exam tapi nak tengok bola jugak.


...And ofcourse la budak3 bertuah yang dia sayang amat kat rumah tu. Huwaaaa!!!!

Salman dah makin busy kerja, sekarang dah pandai takcontact dia. Nanti nak pergi Mesir pulak.
Nina dah nak pergi Mesir hujung tahun nie sambung belajar tinggalkan dia.
Dila asyik busy pergi program sana sini dah nak habis coti sekolah nanti dah nak balik asrama. 
Amin bulan 1 masuk asrama, jadi budak Ma'ahad Tahfiz.
Mia dah nak kawin ehh ehh bukan, Mia je tinggal kat rumah nanti... :( 










p/s: Ok dah nak pergi sambung siapkan database.


4 comments:

Yana said...

Alololo meh meh jom aku teman kau pegi kelas amek gambar. Hahaha.

-sha- said...

Haha jomla. hilangkanlah kesedihan aku nie tsk tsk. ;(

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

hahaha. tacingtacing. tgh hormon mmg cenggini ;P

-sha- said...

Terimakasihla anda sangat memahami. Huhu.