Skip to main content

sahabat dari syurga

Bismillah.. FUHHHHHHH! *tiup debu.


Lama tak update blog. Nampak sgt bz lahh konon kan. ;P
Semalam usrah, (yang agak lama jugak tak pergi)
Bukan saja3 taknak pergi tapi memang orang katakan dugaan orang mukmin.


Aku currently sedang bz menyiapkan assignments dan projects yang tak kurang menduga jugak. Semua pun nak menduga. tsk.



Sesuatu yang aku perasan sepanjang dilanda duga nie adalah, aku tak putus3 mendapat sokongan moral dan
takmoral
kata3 semangat. Walaupun terus terang aku memang yang takbanyak kawan tu, tapi setakat semua kawan3 yang aku ada sekarang majoritinya menyokong aku dari belakangdepankirikanan. Terimakasih sangat.


Inikah namanya sahabat dari syurga?
Bagi aku walaupun syurga bukan aku yang tentukan, tapi untuk sahabat3 moral aku ini aku doakan syurga buat mereka.




Lagi satu, sekarang aku macam dikelilingi sahabat3 yang aku xtau entah datang dari mana akal mereka yang xsabar nak kawin sampai berani3 nak try sebat laki orang. (sebat maksud aku mestilahh yang menggatai-merla dengan laki orang tanpa pengetahuan isteri lelaki itulah). Tapi topik ini aku akan update masa lain sebab sekarang aku kena sambung buat assignment--well, orang rajinlah katakan.


Sampai sini je, kepada semua sahabat.. Teruskanlah bersahabat dengan aku, akan aku doakan syurga untuk kalian. InshaAllah. :)

Comments

Popular posts from this blog

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D