.anakku bukan anakmu.

Saturday, December 3

sahabat dari syurga

Bismillah.. FUHHHHHHH! *tiup debu.


Lama tak update blog. Nampak sgt bz lahh konon kan. ;P
Semalam usrah, (yang agak lama jugak tak pergi)
Bukan saja3 taknak pergi tapi memang orang katakan dugaan orang mukmin.


Aku currently sedang bz menyiapkan assignments dan projects yang tak kurang menduga jugak. Semua pun nak menduga. tsk.



Sesuatu yang aku perasan sepanjang dilanda duga nie adalah, aku tak putus3 mendapat sokongan moral dan
takmoral
kata3 semangat. Walaupun terus terang aku memang yang takbanyak kawan tu, tapi setakat semua kawan3 yang aku ada sekarang majoritinya menyokong aku dari belakangdepankirikanan. Terimakasih sangat.


Inikah namanya sahabat dari syurga?
Bagi aku walaupun syurga bukan aku yang tentukan, tapi untuk sahabat3 moral aku ini aku doakan syurga buat mereka.




Lagi satu, sekarang aku macam dikelilingi sahabat3 yang aku xtau entah datang dari mana akal mereka yang xsabar nak kawin sampai berani3 nak try sebat laki orang. (sebat maksud aku mestilahh yang menggatai-merla dengan laki orang tanpa pengetahuan isteri lelaki itulah). Tapi topik ini aku akan update masa lain sebab sekarang aku kena sambung buat assignment--well, orang rajinlah katakan.


Sampai sini je, kepada semua sahabat.. Teruskanlah bersahabat dengan aku, akan aku doakan syurga untuk kalian. InshaAllah. :)

No comments: