Skip to main content

bertuah dan malang?

dari yg berjiwa sgt tulus


salam'aleyk..

satu.

ida pergi mandi seming-pool.
sgt seronok sbb dpt buat terjunan3 BEsBAS.
*bebas/besbas= BESt + terbaBAS*

.ini contoh modelnya.

kesan jangka sekarang (ade kan word tu?)
ida telah menjadi hitam.
dan sedang bersalin kulit.
(kulit pn sebok nk beranak.ish.)

bersiar-siar di bukit cerakah dan menambahhitampenatkan ida.
sob3..:(

.ohh masa ni xpenat lagi KOTT.

.ni baru muka penat.

dua.

pergi kedai konon nak buat jasa kat umah.
beli cornflakes, roti, marigold oren yang ade sari india, syampu, sabun dan span sabun basuh pinggan.
nak masuk selekoh umah, brake..
dan JATUH MOTOR! tegolek segedabaknya comel sgt atas jalan ohh sangat tere.
bak kata pakcik security itu,
"kamu macam bintang melekat di tanah"
ohh malu gila lah!
naseb pandai buat muka sakit,
jd pakcik takberani nak usik lebih3. hahah~
(memang sakit okeh!)
1. luka kat siku (abeslah buruk siku aku!)
2. luka kat pinggang
3. lebam kat kaki
4. tangan kiri terpele'ot terseliuh
sakit tahu!

tiga.

aritu lawat mama+anak3nya.
ini aqilah yang dah makin bulat..:P

.dahi berkerut tertanya3 bagaimana mungkin ade orang secantik tukang amek gambar nie? ish.

p/s: dahlah hitam, cedera lagi. kafarah3..

dan masih cuba memahami diri.

Comments

Anonymous said…
tukang ambil gambar tu ko ke?
perasan gilew weh.
sedar3 lah diri.
-sha- said…
uh..
gila sukati kau kutuk aku.
cett.
Hang TuARC said…
hmm aku xnampak cbox, dan xtau mana 1 blog yg kau punya so aku post disini xsalah kan?
1st skali, mekasih lawat dan komen blog aku. sgt2 menghargainye

2nd, bab repost tu, sgt2 la dialu2kan.Bahagian pernyataan copyright blog aku tu dah tulis, boleh copy paste, tapi tak boleh modify, dan wajib ada backlink utk ku.
Maksdnya anda boleh quote blog post aku

Sekian, terima kasih
-sha- said…
cbox ade kt tepi. lenkali tunggulah sampai abes loading. ohh sam3 terimakasihlah ye.

Popular posts from this blog

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D