Skip to main content

saya belogg

dari yg berjiwa sgt tulus


salam. sekarang ida sedang kalut dengan kemelut yang melanda diri.
ida sangat sedih.
kekasih hati yang ida cintasayangrindumuahmuahmuah selama nie macam nak lari.
ia sangat tidakk mahu bertolak ansur dengan ida sekarang.
ida sangat tertekan.
semalam dah hampir menangis.
mujur ida kuatkan hati.
jadi mahu minta pendapat readers..
ape nak buat dengan cintahati ida nie?
belogg nie lah.
die dah bengong melebihi ida. itu sangat melampau!
sudah jadi degil. cubit kang-merajuk!
anda tengok di bawah nie..
ade petak3 macam amende tah kat bawah nie.
tengoklah kat bawah ni s0b3..

dan masih cuba memahami diri.

Comments

zynoe said…
buruk sgt.
kasihaaaannnn ~
anDi said…
alamak.kte da masuk senarai intanpayung ke?



bagus, contohi intanpayung~! XD
-sha- said…
zynoe: tolonglah aku baiki duhh.. kutuk je adenye.. sob3.

anDi: mestilah sayang.. awk kan manje cm fizi (upinipin), knelah pggl intanPayung.. jomlah g mukhayam..:P
Anonymous said…
ida, rasanya benda kat bawah tiap post tu ada sbb ida punya blog theme. cuba tukar yg lain.

ataupun satu lg, dekat main dashboard blog ni, gi dkat "settings" - then "formatting" - then tengok dekat bawah sekali page formatting tu bahagian "post template" ada apa2 tak. kalo ade padam semua, pastu klik "save settings". DONE!

umayr =)

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house