.anakku bukan anakmu.

Tuesday, December 8

saya belogg

dari yg berjiwa sgt tulus


salam. sekarang ida sedang kalut dengan kemelut yang melanda diri.
ida sangat sedih.
kekasih hati yang ida cintasayangrindumuahmuahmuah selama nie macam nak lari.
ia sangat tidakk mahu bertolak ansur dengan ida sekarang.
ida sangat tertekan.
semalam dah hampir menangis.
mujur ida kuatkan hati.
jadi mahu minta pendapat readers..
ape nak buat dengan cintahati ida nie?
belogg nie lah.
die dah bengong melebihi ida. itu sangat melampau!
sudah jadi degil. cubit kang-merajuk!
anda tengok di bawah nie..
ade petak3 macam amende tah kat bawah nie.
tengoklah kat bawah ni s0b3..

dan masih cuba memahami diri.

5 comments:

zynoe said...

buruk sgt.
kasihaaaannnn ~

anDi said...

alamak.kte da masuk senarai intanpayung ke?



bagus, contohi intanpayung~! XD

-sha- said...

zynoe: tolonglah aku baiki duhh.. kutuk je adenye.. sob3.

anDi: mestilah sayang.. awk kan manje cm fizi (upinipin), knelah pggl intanPayung.. jomlah g mukhayam..:P

Anonymous said...

ida, rasanya benda kat bawah tiap post tu ada sbb ida punya blog theme. cuba tukar yg lain.

ataupun satu lg, dekat main dashboard blog ni, gi dkat "settings" - then "formatting" - then tengok dekat bawah sekali page formatting tu bahagian "post template" ada apa2 tak. kalo ade padam semua, pastu klik "save settings". DONE!

umayr =)

-sha- said...

thx umayr..:)