Skip to main content

kecewa berterusan

dari yg berjiwa sgt tulus


lepas satu, satu yang datang.
demam ini kafarah betul.
banyak sangat buat dosa kat SSQ+5R nie.
ohh..
pengumuman khusus untuk siti hajar mokri sabran.
marilah ikot akak ke mukhayyam.
rindu nak jumpa kamu.
kita menggedik dirumah akak dulu jom.
pastu g lah mukhayyam yang cam menarik tu.
dah lame tak jadi peserta kankankann??
(kau yang tengah baca nie. tolonglah ke belogg adikku sayang intan payung pucuk kelompang lantas memujuk beliau untuk pergi mukhayyam..trimass. kalau kau rajin lagi, tolong ajakkan sume list intanPayung aku pergi eh.)

dan sape3 yang nak pergi jugak.. jomlah..

p/s: ehh... aku ade readers ke bytheway??

dan masih cuba memahami diri.

Comments

keretasorong said…
kecewa berterusan....???

bila nk belok nyerh???
-sha- said…
signal rosak..
nnt dah elok aku belok ea..
ngek.
Muz said…
ader2.. ader readers~ hahahha.. *memunculkan diri*
-sha- said…
hahah.. pandai membaca rupanya. tahniah..:P

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house