Skip to main content

ice blended satu!

dari yg berjiwa sgt tulus


perhatian.
ice blended KAK SHIDA akan mula dijual selepas wktu persekolahan.
yg berminat blh order dan tgglkn duit
terdapat 3 perisa.OREN, SARSI dan COKLAT.

satu-->
ida: ye dik, nk ape?
budak: sy nk beli ice blended.
ida: !@#$%^&*!

dua-->
budak: kak, ice blended milo satu.
ida: (tanpa ragu3) siap.
budak: eh, kak. milo boikot la.
ida: diamla (ko yg mintak milo. aku jual coklat)

tiga-->
budak: makcik, sy nk beli ice blended oren
ida: huh! (buta ke budak nie??)

empat-->
budak: kak, sy nk ice blended sarsi
ida: sori. ice blended da habis
budak: nape habes kak? sy haus.. (dgn muke simpati)
ida: perisa sume sold out.ade ice je.nk?
budak: haa.. blh3. letak kordial anggur skali.
ida: mane ade!!! (smbil agkt tgn nk bg penyepak)

lima-->
cikgu: shahida, kt sini xleh meniaga. kami guru3 pn xdpt meniaga.
ida: xpe, sy bukan guru

dahla..
naseb skrg da cuti sekolah.
ice blended pn cuti la ye..
lega betul.

p/s: syukur betul ice blended aku laku. nk beli kete!!!

dan masih cuba memahami diri.

Comments

sarutobiasuma89 said…
semoga rezeki nti murah...

gudluck alwayz...
charp_ieqa said…
mak ida!!!
nk ice blended capucino 1!!!
haha...
xde ea??
ala..
best la mak ida...
anDi said…
salam, ida..jual kat skolah ke?

wawawa~..best ah job dia,leh lwn ice blended dining nih hehehe
Hana Asahara said…
hak hak hak...
lawak3...
cahayalembut said…
waa... niaga eh..
nak satu! =)
-sha- said…
cahaya lembut: blh3.1= rm2.

hana asahara: haa..gelak3.

amirah mohd. hatta: nk free xleh.huhu..

andi: best3.xnk lwn3.t sian dining bankrap.

charp_ieqa: bile aku jd mak nie?aku nk jd ummi la..hahah~

sarutobiasuma89: ouh..amin~trimas..

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house