Skip to main content

pandaipandai


kalau takboleh jadi pandai,
takpayah pandaipandai..

nanti jadi macam tupai,
sebab sepandaipandai tupai melompat itu ade 'pandaipandai'..
sebab tu tupai jatuh ke tanah.
sebab die takpandai tapi nak jadi pandaipandai..
kalau jatuh tu takhempap tanah takpe la jugak.
nie bila jatuh kena tanah,
kan dah susahsakitkan tanah tu..
kalau tanah sakit nanti tanah taksubur.
kesian tanah takboleh jadi tempat tanam pokok.
kalau takde pokok macamana manusia nk makan ulamsayuroksigenbla3 tu sume.

kesimpulannya,
TAKDE KESIMPULAN OTAK AKU TENGAH BENGONG SEBAB TANGAN KANAN AKU MACAM NAK TERTIMBUL MUSCLE YANG ORANG LAWANLAWAN BOXING ADE TU BILE AKU TERLALU MENJADI BURUH GAGAH UNTUK CUTI INI HAHAHAHAHAHAH! --ok taklawak.




Comments

nur hidayah said…
ida sihat x ni?
hoho
-sha- said…
alhamdulillah sihatt..
oversihat hahah!
Anonymous said…
kalo pompuan ade muscle,comel ke?
haha 'like' anonymous's comment! :D
-sha- said…
anon: comel la ndaii... cm aku haha!

Nur Sakinah Nabilah: haha bongek dengki.
anDi said…
koda, anda ditag! jom buat contest kid&baby photo contest. hurry b4 15dis bebeh :D
nur hidayah said…
blog anda mendapat award dari saya :)
Anonymous said…
haha ida dah gile.
aku ni hah amel yg mahu megkomen tapi mls nk sign in.
-sha- said…
anDi: baik terimakasih. nanti saya ambil...

nur hidayah: baik terimakasih. nanti saya kutip.

anon: hahh bongek kau amel. pun boleh ehh cmtu?? hahah..

Popular posts from this blog

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D