Skip to main content

terima kasih encik..

salam. belogg dah takdemam..
die dah sihatt yeyey.
terima kasih ENCIK USAMAH KAMARUZZAMAN.
sebab dah tolong repairkan belogg ini.
nanti saya belanja encik roti canai kt mcD. ade kn??

ini update gambar3 mukhayyam.



.semua masih cantik bajunya.

.puncak gunung arong.

.syahdu betul lah konon ida tu..bertepitepi di pantai.

.expedisi merentas laut bermula..kami dah sampai seberang laut..sisa3 hari.

p/s: sebelum terlambat, kakmiza.. otanjoubi omedeto gozaimasu on 11/01/10. dah 22 thn. semoga pertambahan umur seiring peningkatan iman + amal. semoga takserik merempit dengan ida ke program..:)

Comments

anDi said…
gunung arong kat teluk gorek eh?

kte da panjat ms part 2 dahh.. wekkk korang sume lmbt laaa
:P
-sha- said…
teluk gorek??? manade. kat mersinglah. ish.. tp pengalaman xsama kott. ktrg memanjat bersama ukhuwah fillah. anda?? hahah. *angkat kening*
anDi said…
mersing tu daerah, teluk gorek tu bahagian terdapatnya gunung arong kat mersing tuh.
hahah.

ap ingt org x ukhwah fillah ke?
*angkat kening sblah*
eSafarEE said…
~masih menanti roti canai McD itu.... :P
-sha- said…
hanin: ohh ye ke?? baru tau. sebab bukan drive pun g sane.. rempit sampai muar je..:P

usamah: jom lahh.. org tgh cuti nie..

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house