Skip to main content

yang berpenat lelah

salam.maybe post kali nie nmpk sgt yg ida "konon2" bz (wpn lbh bz untuk tit0q dari study.heheh)
tp xkesahla..nk p0st jgk!nie snanye sbb sgt t'kesan dgn jase2 besh adik n kakak2 ida nie..huu~thanx a lot kt k.nur n k.ieqa sbb da gile pnt ntuk KBM smpi sakit2 per0t,bdn,otot,dll...thx yg berlot-lot jgk ntuk hajar sbb b'jaye watkn akak gelak smpi nk pecah per0t wpn hakikatnye sgt tensi0n.n tahniah sbb b'jy sabar dgn akak dlm menyiapkn 'botol nisan' nie..
dan menghasilkan kubur baby (yg k.s0dd kate sh0mel) nie..huuu...seram la jgk d0k dlm f0n akak lame2.heh.(snanye farid--chef wan-- xbg amek gmbr.tp skati ah.pnt org buat..huu~ )


kepada sume..blh la amek pgjrn.wpn ini sekadar simulati0n,tp hakikatnye ia pasti b'laku.bile,dimana,mcmne perginye kite..wallahu'alam.jd..b'sedialah!!!



p/s: ntuk KBM2 KL n Johor yg pasni xjmpe 'kayu nisan'..blh carik ida or hajar untuk mntk buatkn 'botol nisan'.p'hasilan 'botol nisan' adlh b'byr slps ini.heheh.

Comments

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D