Skip to main content

terlalu rindu

nah!lamenye ida xpost ape2 kt sini.sian blog nie..da nk lemau da.huh.ape pn..really sorry kt ayah sbb last minit cancel nk blk arituh.pdnla mke ayah pn.org tnye blh blk x?ayah jwb kerek jek.."da byk sgt duit?"..org pn cm nk majok ah jgk.tgk2 btl2 ade pr0g kt sg besow arituh.heheh.s0ri kt ummi plak.sbb da cm jarang nk call.org cm sesak napas duit ah skrg.g0mennasai..ok la.oleh sbb t'lalu homesick.sgt nk blk tp cm asek kne block,org cme blh watkn nie jek untuk ummi,ayah n adik2..really rndu korg.waaa!!!rse cm da d0k kt luar negare dah.menci!


Comments

kinabell said…
hehu.
terharu-biru-garu~
heh.
blaja mesti berkorban.
apepun, mesti jd dgn pengorbanan.
osyeikh~
teruskn usaha n doakan ong gak yg makin memalas kt maahad ni,hee.
-sha- said…
ahah.
awk tu mmg...
xpenah xmls
mls jek s0kmo!
okeyh.
chaiy0k2!!

Popular posts from this blog

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Still here

Salam. Hi.
- Ada lagi ke orang baca blog zaman sekarang? Haha. - Aku dah lama tak buat karangan. Maafkanlah kalau post kalini nampak lapuk dan bercapuk. -
Last post aku bagitau aku dah kahwin. Jadi korang salahkan partner aku sebab buat hidup aku bizi tak sempat update blog. (Laki aku mestilah yang abang sado baju hitam atas bot tu tapi ni gambar suatu masa dulu so korang jangan juling pulak pandang abang topi tu. Lol)
-
Salahkan mark jugak sebab generate fb dan buatkan hidup seketul shahida jadi lalai dari mengarang. #haraptaklalaidarimengingatituhan 😢 - Anyway inshaAllah aku try update lepas ni kat sini lagi. Meluah dan meludah emosi dan rasa hati kekeke. 😅 - Sha, Currently the only girl in the house