Skip to main content

TAK CUKUP BULAN

1. bermasalah dengan bulan april lantas tiada usaha untuk update blog pada bulan tersebut. ya, memang bermasalah dengan bulan april itu. bukan masalah broadband atau laptop. laptop dan broadband sangat sihat sejahtera saja sentiasa. oleh kerana itulah blog saya tidak cukup bulan sudah.

2. ohh dan harap maklum bahawa hp saya takrepair lagi. jadi memang takboleh tekan nombor tiga. lepas tu memanglah semua huruf DEF pun takboleh jugak. sampai kena type nama sendiri nurshahiba (kau anggap je lahh " d " tu perut terpusing sebab tu jadi " b "). mungkin sebab takcukup bulan jugaklah tu. huhh.


p/s: saya hidup bersama hartaharta r0sak. uhh!

Comments

amel said…
haha shahiba.
aku nk main kau leh x?
SAHIBA.
walupn xde H aku anggap gak kau ni SAHIBA.
-sha- said…
ishh..
mana blh cmtu.
itu games.
aku gadis..
lain...

Popular posts from this blog

lebih baik

dari yg berjiwa sgt tulus
CUTI.yeayy!
ummi suruh ida belaja jahit baju kurung.
"sket3 jahit tudung. bukan setiap masa pakai tudung bulat"
tapi ida tidur. dan kne marah.
ohh ummi, bukankah tidur lebih baik dari buat yang bukanbukan??

nurul iman syuhada binti pak itam.
ohh muka beliau sangat bayi.
tp menjengkelkan bila tengok mukanya yg
bersedia-untuk-nangis-setiap-masa.
[nanti ida upload]

pulang dari xrek.
xtawlah ape pangkat snanye.
[fc+kameragirl+kakakcantik+makciksopan+ohh lupa...KODA]
berkenalan dengan abanglong yang sangat baik--> kN cakap.
dan ida rasa, ohh ''sangatbaik-xpernah-buli-ida''
selamat bertemu kembali syazman+hadi = kwn skola.
ida sila belajar untuk jadi sabar sebab dia marahmarah
dekat adik yang makihamun-macamlah-dia-takpernah-makihamun-ish3..
eh memang tapernah pun!!
[nanti update gmbr+video kt fb.KOTT.]


dan masih cuba memahami diri.

Tukar status

Alhamdulillah. I'm Married.



Moga pernikahan ini menjadi titik tolak utk kami membuka semua pintu kebaikan dan pintu syurga. Ameen, InshaAllah.










p/s: detail majlis akan diupdate kemudian. :D

Asmaradana

"Cinta suci tak kenal harta atau rupa. Dari darjat puteri raja hingga hamba.."-Asmaradana, Datin Tiara


Omagadd. Tapi tunang saya pernah cakap dia cuma suka perempuan cantik je sebab tu dia pilih saya. Fufufu~  *muntah-hijau.










p/s: saja nak bagitau dah ada tunang sebenarnya hihi. :D